Сеха: Рукометаши Војводине угошћују Нексе (20.30)

Рукометаши Војводине угостиће Нексе из Нашица у сусрету 11. кола Сеха Гаспром лиге, тим којем могу да парирају, али још нису прежалили ситуацију од пре два дана из сусрета с Динамом у Панчеву.
Milan Jovanovic/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Играли су тада Новосађани веома добро, готово 40 минута су господарили тереном, али су дозволили себи луксуз опуштања и изгубили, пе је сада екипа у веома лошем психолошком моменту. Сада је јако битно да се екипа издигне из кризне ситуације и покаже зашто је суверени владара српског рукомета дуги низ година.

- У специфичној смо ситуацији, играли смо у недељу дерби у Панчеву, после 40 минута одличне и игре и пет голова вишка изгубили смо и зато психолошки моменат у екипи није најбољи. Све је ишло како треба, али због фактора који су подложни темељној анализи, стали смо и изгубили добијену утакмицу. После тако великог напора, већ данас играмо с ривалом који је своју “лошу утакмицу” имао против Динама и неће себи допустити више киксева. Нексе је веома квалитетан, игра разноврсно, играју седам на шест и против тога је веома тешко поставити одбрану. Пробаћемо да премостимо психолшко оптерећење, проблем је недостатак енергије јер је ритам такмичења веома неповољан. Ипак, даћемо све од себе да покушамо да спасемо ову сезону – рекао је тренер Војводине Драган Кукић.

Млади бек Милан Јовановић сматра да тим може да се издигне изнад лоше психолошке ситуације и да одигра квалитетно.

- С Нексеом у гостима смо прво полувреме одиграли нешто слабије, али смо му у другом парирали. Мислим да с њима може да се игра, зато се надам неизвесном сусрету. Потрошени смо, али потрудићемо се да покажемо све најбоље што у овом моменту  можемо – најавио је Јовановић.

М. Р.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести