СП Шпанија: Српкиње после велике борбе изгубиле од Француске

ГРАНОЉЕРС: Рукометашице Србије изгубиле су вечеррас у дуелу са Француском са 22:19 (9:13), у другој фази такмичење на Светском превенству у Шпанији.
Рукометни савез Србије
Фото: Рукометни савез Србије

Србија је била достојан ривал олимпијском шампиону, против кога је водила после првог дела игре (12:9), имала егал у завршници, али је на крају Француска оправдала улогу фаворита и уписала нову победу.

У тиму Србије најефикаснија је била Тамара Радојевић са пет голова.

У последњој утакмици у групи, екипа селектора Уроша Брегара састаће се са Словенијом, у понедељак од 18 сати.

Србија - Француска 19:22 (12:9)

ГРАНОЉЕРС: Дворана: Палата спортова у Гранољерсу, Судије: Алварез (Шпанија), Бустаменте (Шпанија).

СРБИЈА: Ј. Агбаба, М. Агбаба 1, Граовац, Јањушевић 1, Јовановић, Јововић, Коцић, Којић, Лишчевић 2, Ловрић 1, Петровић 2, Радојевић 5, Рисовић, Стаменић 2, Стоиљковић 4, Вукајловић.

ФРАНЦУСКА: Аханда, Дерло, Едвиж 1, Фопа 3, Глосер, Граније 1, Хорачек, Ласорс 2, Ниаките, Ноканди 2, Минко 1, Пино 1, Уголан 3, Тублан 1, Валентини 1, Зади 6.

Брнабић честитала рукометашицама на игри и борбености

Председница Владе Ана Брнабић честитала је нашим рукометашицама на приказаној сјајној игри, борбености и храбрости у драматичном мечу, у којем су вечерас поражене од олимпијских шампионки репрезентације Француске.

"Честитам нашим рукометашицама на сјајној игри, великој борби и невероватној храбрости коју су приказале против олимпијских шампионки, репрезентације Француске. Било је задовољство гледати вас како се борите за своју земљу. Много среће у наставку Светског првенства у Шпанији", написала је Брнабић на Твитеру.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore
EUR/RSD 117.1484
Најновије вести