Суперлига рукометашице: Шампионке лако с Новосађанкама

Актуелне шампионке из Јагодине нису имале тежак задатак против Војводине у Новом Саду.
rukomet, pixabay
Фото: Pixabay

Војводина - Јагодина 15:28 (8:16)

НОВИ САД: СЦ „Слана бара”, гледалаца 50, судије: Јаковљевић и Сандо (Чачак). Седмерци: Војводина 2 (1), Јагодина 5 (5), искључења: Војводина 6, Јагодина 10 минута.

ВОЈВОДИНА: Гутеша (1 одбрана), Милетић, Вулић 1, Чалушевић, М. Ловрић, Ђукић 3, Иванић, Н. Ловрић, Берак 3, Радојчић (18 одбрана), Дмитровић 2, Мајсторовић, Мазић 4 (1), Божанић, Микушак, Мирковић 3.

ЈАГОДИНА: Аџић 2, Каитовић 1, Пивчев 1, Стефановић, Жижић 2, Татар 3, Булатовић 2, Јовановић 1, Ђурашиновић, Глишовић 3 (2), Стојановић, Гојковић 5, Ашанин 1, Раичевић 1 (1), Агбаба 5 (2), Илић (18 одбрана, седмерац).

Изабранице Ђурађа Трбојевића су на све начине покушавале да колико-толико парирају гошћама, али било је то тешко против искуснијих, квалитетнијих и физички јачих ривалки. Војводину је у првом делу добро држала голман Невена Радојчић, која је за првих 30. минута имала чак 13 одбрана. Да нису промашиле неколико зицера, нема сумње да би на одмор отишле лагодније и наставак дочекале са више жара и елана.

У другом делу тренер Јагодинки Драган Марков пружио је шансу играчицама са мањом минутажом, али то није променило ситуацију на терену. Јагодинке су чак и повећале предност, у једном тренутку су додирнуле и 15 голова предности, а голманка Маријана Илић је у многоме томе допринела.      

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести