Суперлига за рукометашице: Боранке боље од Војводине

Рукометашице Бора истом мером узвратиле су играчицама Војводине победивши их на њиховом терену. Донекле је то било и за очекивати пошто су састав тренеру Војводине Ђури Тојагићу креирале повреде, па су се на клупи нашле и играчице из јуниорског погона.
rukomet, pixabay
Фото: pixabay.com

Гошће из Бора су од почетка сусрета контролисале ситуацију на терену, имајући предност до шест голова, а деловале су експлозивније, борбеније и мотивисаније, са јасном визијом шта да ураде у сваком нападу.

С друге стране, комбиновани састав Војводине прилично је грешио, играо спорије, неинвентивно и неборбено, посебно у одбрани.

Тојагићеве изабранице су у два наврата дошле у ситуацију да преокрену резултат. У првом полувремену су то донекле успеле (9:8), док у другом, захваљујући голманки Невенки Радојчић примакле су се на два гола разлике (21:23), али старе бољке учиниле су да на томе и остану.

Ј. Галић

Војводина - Бор РТБ 22:24 (11:13)

НОВИ САД: СЦ Слана бара, гледалаца 100, судије: Попов (Мокрин) и Ристић (Кикинда). Седмерци: Војводина 3 (2), а Бор 5 (3). Искључења: Војводина 6, а Бор  2 минута.

ВОЈВОДИНА: Гутеша, Милетић, Величковић, Чаушевић 6, М. Ловрић, Голушин 4, Пекић 1, Н. Ловрић 5 (2), Берак 3, Радојчић (14 одбрана, 2 седмерца), Дмитровић 3, Јеркић, Ћазић, Микушак, Новосел.

БОР РТБ: Митић (11 одбрана), Бакша 7 (1), Петровић, Лилић, Богдановић, Петровић, Мајкић, Симоновић 5, Маленовић 2, Сујић 4, Илић, Ђуровић 6 (2), Тодоровић, Николић, Стојковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести