Војводинин рукометни камп за највишу оцену

Рукометни клуб Војводина организовао је  традиционални камп, ове године под именом Камп шампиона (раније Камп Богдан Родић), у Крупњу.
rukomet, pixabay
Фото: Pixabay

Учествовало је 72 полазника, уз седам тренера и особља задужених за здравље и едукацију деце током седмодневног боравка у хотелу Гранд. Међу полазницима је било рукометаша и рукометашица из чак пет шампионских екипа (по две Војводинине и Ловћена и једна Темерина), што овај камп свакако чини посебним. Полазници, тренери и гости оценили су га највиом оценом.

„Мени је ове године припала част да будем главни тренер у кампу. То следује по службеној дужности с обизром на то да шеф струке у Војводини, осим обавеза током такмичарске сезоне, мора да на делу види све будуће играче из сопственог погона и да борави током кампа са свим сарадницима који раде са најмлађима. Ове године гости су нам били са Цетиња. Било је право задовољство радити са уваженим тренером Зораном Абрамовићем. Разменили смо искуства и могу рећи да и Ловћен не треба да брине за будућност“, рекао је тренер сениорске екипе Војводине Борис Ројевић.  

Фото: RK Vojvodina

И ове године највише девојчица било је из Темерина.

„Темерин је ненесумњиво расадник талената и као такав претпостављам једна од најважнијих база нашег женског рукомета. Нисмо случајно за сарадника одабрали Јована Рисовића. Свака част њему и његовим сарадницима на томе што раде“, казао је Ројевић.

У Крупњу су  биле и девојчице из Новог Сада и Каћа. Највише дечака је било из Новог Сада и из Црне Горе, а било их је и из Бачког Јарка, Лознице, Жабља и Црвенке.

К. Б.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести