Вести из ШСС: Прва лига Србије у Врњачкој Бањи

Због промена датума одржавања званичних појединачних или клупских првенстава Европе, Шаховски савез Србије био је принуђен да измени термин овогодишње Прве лиге Србије за жене и мушкарце, која ће бити одржана од 7. до 16. септембра у хотелу „Фонтана“ у Врњачкој Бањи.
Sahovski savez Srbije logo
Фото: Шаховски савез Србије

Предвиђено је да се за 10 дана одигра 11 кола (једног дана „дупло“ коло). Цена пансиона износиће 3.600 динара у двокреветној односно 4.350 динара у једнокреветној соби по особи по дану.

Према Правилнику о такмичењима и календару такмичења ШСС, клубови Прве лиге Србије за жене и мушкарце обавезни су да до 8. јула писмено пријаве учешће и изврше уплату котизације. Клубови, који то не учине до наведеног рока, губе статус члана Прве лиге Србије и њихово место биће попуњено према важећим прописима. Котизација за чланове Прве лиге Србије за мушкарце износи 35.000 динара, а за чланове Прве лиге Србије за жене 20.000 и иста се може уплатити на жиро-рачун ШСС број 160-340990-68.

Клубови Прве лиге Србије, у обе конкуренције, таксу за регистрацију страног играча уплаћују најкасније 15 дана пре почетка такмичења (до 23. августа 2021. године) и, у истом року, обавештавају ШСС о регистрацији страног играча.

 

Ива Узелац

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести