Спасић нови селектор селекције Србије до 18 година

БЕОГРАД: Некадашњи члан стручног штаба Партизана Игор Спасић нови је селектор омладинске репрезентације Србије до 18 година.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Тренер са УЕФА ПРО лиценцом, рођен 8. маја 1971. године, стицао је искуство у Партизану и Телеоптику (19 година у раду са млађим селекцијама, као помоћник у првом тиму освојио две титуле првака), Борцу из Чачка и Будућности из Добановаца.На новом послу Спасића очекује рад са селекцијом која се практично припрема за наредни циклус квалификација које за генерацију 2002. почињу од септембра 2020. године.

Прве провере за класу 2002. биће у септембру (два меча против Италије), затим у новембру (два дуела у Северној Македонији) и децембру на турниру у Израелу.

"Велика част за мене, захвалио бих се председнику Славиши Кокези, директору Матијашевићу и свим људима у Савезу на указаном поверењу. После толико година рада, а извео сам на пут неколико генерација, ово је некако награда за све. Наравно, после свега огроман мотив да са пуно ентузијазма наставим и на овом новом послу. У фудбалу не постоји јуче, већ само данас и сутра, тако да знам шта ме очекује.

У питању је осетљиво годиште, припремно, врло специфична фаза за играче тог годишта. База постоји, један филтер је раније одрађен, а на мени је да заједно са сарадницима, кроз рад и утакмице дођемо до селекције спремне да се такмичи на нивоу који би све нас учинио задовољним", изјавио је Спасић за сајт Савеза.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести