Дино Рађа брани Ђоковића: Буди добар да те сви ударају

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић на удару је великих критика због организације Адриа тура. Легендарни хрватски кошаркаш Дино Рађа стао је у одбрану нашег тенисера.
dino radja
Фото: Youtube Printscreen

„Невероватна је количина ср*ња по Новаку ових дана. Такмичење ко ће га више по***ати. Човек је направио све да помогне нама Хрватима да се промовишемо и да покушамо спасити бар део сезоне. И наравно, буди добар поједи го*но. Је ли било грешака, наравно да је. Али у првом реду Димитров и организација па тек онда остали учесници”, написао је Рађа на свом Фејсбук профилу.

Рађа је нагласио да би сви људи морали озбиљније да схвате ситуацију са коронавирусом.

„За поређење погледајте кафиће, ноћне клубове викендом, утакмице, шеталишта, јавни превоз итд. Све пуно људи и нико не носи ни маску нити се држи дистанца. Али наравно да није база с*ати по Анти и Мати. Зато по Новаку удри из свих оружја. А човек је рискирао своје здравље да нама нешто направи. О часним сестрама из Ђакова тек покоја стидљива реченица, а ситуација засад дупло гора да не тражим даље. Ово што се догодило паметни ће схватити као упозорење да је вирус међу нама и да га треба озбиљно схватити јер смо се сви заједно превише опустили. Успут се види да смо без обзира на статус и иметак сви исто подложни вирусима и да се морамо боље држати препорука. Здрави и весели били”, закључио је Рађа.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести