Ђоковић: Да поновим игру из Мелбурна? Надам се... 

МАЧВАНСКИ ПРЊАВОР: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да верује да ће наставити у истом ритму у наставку сезоне после сјајног наступа и освајања рекордне седме титуле на Аустралијан опену.
TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bg/Jelena i Novak Djokovic
Фото: TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bg/Jelena i Novak Djokovic

Ђоковић је у Мачванском Прњавору, где је отворио први вртић у том селу, поручио да ужива у одмору у Србији.

"Уживам и када одмарам и тренирам, трудим се да уживам у свему што радим. Благословен сам да играм спорт који волим и у којем сам успешан, али исто тако да тај статус искористим и широм свест о ономе што је битно, као што је рани развој деце", рекао је Ђоковић у новом вртићу "Колибри", који је добио име после гласања деце.

Он је додао да жели и да се други прикључе и оснују фондације како би на тај начин досегли до што већег броја људи.

"Образовање је кључ и основа свега", навео је Ђоковић, који је у месту поред Шапца добио велики број овација малишана и навео да му је баш драго што је имао прилику да се дружи са њима. 

Ђоковић сезону наставља на америчком тлу, након што је у Мелбурну освојио 15. гренд слем трофеј.

"Тениски турнири доћи ће на ред наредног месеца. Знате сви моје планове, не мењају се", није желео дубље да улази у анализу српски ас.

Ипак, није успео да сакрије осмех на питање Танјуга да ли може у наставку сезоне да буде доминантан као на Аустралијан опену, где је у финалу био убедљив против Рафаела Надала.

"Надам се", уз осмех је закључио Новак.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести