Ђоковић: Муслин смењен? Нисам знао...

БЕОГРАД: Најбољи српски тенисер икада Новак Ђоковић тек вечерас сазнао је да је Славољуб Муслин смењен са места селектора фудбалске репрезентације Србије.
djokovic3, fonet
Фото: FoNet

Ђоковић је у Београдској арени, у полувремену кошаркашке утакмице Црвена звезда - ЦСКА у Евролиги, од новинара сазнао да је Муслин добио отказ на клупи националног тима.

Отишао Муслин? Ко је нови селектор? Нисам знао... Ево ја сам слободан у наредних месец и по дана, уз осмех је поручио Ђоковић, након што је претходно причао да је Муслин направио добар колектив и атмосферу.

Он је одао признање српским фудбалерима због пласмана на Светско првенство у Русији.

Свака им част, радовао сам се као и сви. Била је велика пауза, надам се да ће у Русији то бити додатни мотив. Имам пуно пријатеља у фудбалској репрезентацији.

Ђоковић због обавеза неће бити на Мундијалу у Русији да бодри “орлове”.

Ужелео сам се тениса,  па ћу следећу годину подредити томе, додао је Новак.

Подсетио је и да дуго није био на кошаркашким утакмицама Црвене звезде и да му је драго што је сад пронашао време да гледа дуел против московског ЦСКА.

Криво ми је што Арена није пуна, такву је памтим. Обично је стандард када играју Звезда и Партизан да се напуни хала. Не знам зашто је то тако, питао сам, одговорили су ми из овог или оног разлога, али мени је ово јединствено искуство и посебан доживљај јер навијам за Звезду цео живот, тако да јој желим све најбоље, закључио је Ђоковић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести