Ђоковић тренира, ближи се повратак на терен

Најбољи српски тенисер свих времена Новак Ђоковић на званичном Инстаграм профилу објавио је да је све ближи повратку на тениске терене.
Novak Djokovic/Fonet
Фото: FoNet

Данас је поставио фотографију на којој се види како пред огледалом вежба рад ногу и јача их под оптерећењем. „Радим напорно и озбиљно се презнојавам” написао је Новак и захвалио се на подршци свим навијачима.

Пре два дана он је поставио слику на којој пише "У животу је све лекција", на шта се он надовезао "Па чак и три сата опоравка кроз који сам прошао. Све je ближи и ближи повратак на терен. Идемооо".

После шестомесечне паузе због повреде лакта, Ђоковић се вратио на терен на Аустралијан опену где је такмичење завршио у осмини финала када га је избацио Хјеон Чунг.

После тога је Новак је оперисао лакат на клиници у Швајцарској а тачан повратак српског тенисера на терен још увек се не зна.

Како је његов отац Срђан истакао највероватнији повратак шампиона је на шљаци у Монте Карлу а то је од 15. до 22 априла.

Међутим Ђоковић је пријављен и за мастерс у Индијан Велсу од 8. до 18. марта на тврдој подлози али питање је да ли треба журити са повратком на терен.

М. К.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести