Два добра знака да Новак ипак иде у Токио

У претходна 24 сата добили смо два добра и охрабрујућа знака када је реч о наступу Новака Ђоковића на Олимпијским играма у Токију, јавља Радио телевизија Србије.
s
Фото: Youtube Printscreen

Прво је најава селектора Дејвис куп тима Србије Виктора Троицког, а онда је и сам Новак наговестио учешће на ОИ у честитки једном младом јапанском тенисеру.

У дану када је освојио свој шести Вимблдон и стигао до 20. гренд слем титуле, Новак Ђоковић је поручио да су шансе да наступи на Играма у Токију 50-50.

Како време одмиче, а почетак Олимпијаде се приближава, чини се да шансе да најбољи тенисер света наступи у јапанској престоници ипак благо расту.

Прво је то и својој јучерашњој изјави најавио селектор Дејвис куп тима Србије и бивши Новаков саиграч из репрезентације Виктор Троицки, рекавши "Путујемо у суботу, а надам се да ће нам се Новак прикључити дан касније."

Наговештај да би ипак могао да се појави у Токију и бори за златну медаљу, једно од ретких одличја која му недостају у трофејној каријери, Новак је пружио путем Инстаграма.

Наиме, он је честитао шести рођендан јапанском дечаку и великом заљубљенику у тенис, Кођиру, следећим речима: "Срећан рођендан, пријатељу мој. Изгледаш сјајно, пратим твој тениски развој. Желим ти све најбоље и надам се да се видимо у Токију на Олимпијским играма", рекао је Новак.

Надамо се да су ово два добра знака на путу ка Токију. И злату.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести