Пер експресно победио Ђоковића у Мајамију

Беноа Пер, француски тенисер, савладао је Новака Ђоковића на турниру у Мајамију резултатом 2:0, експресно за 107 минута игре.
Djoković čestita Peru foto: FoNet
Фото: FoNet

Ђоковић је имао енергије само за првих 20 минута, иако је паузирао скоро три месеца после Аустралијан опена, па је изгубио резултатом 6:3, 6:4.

Новак је добро почео дуел на Флориди, чинило се да има контролу у неколико уводних гемова, али је Француз одлично парирао.Међутим, један гем је био прекретница – код резултата 3:3 у првом сету одиграо је катастрофално и потпуно изгубио енергију. Пер је био у налету, направио је серију гемова којом је дошао до вођства у сетовима, да би озбиљно припретио почетком другог.

Тај талас је Ђоковић преживео, а и када је претрпео нови брејк за 4:2, успео је да се експресно врати. Ипак, тај период добре игре је био краткотрајан, опет је посустао у финишу и доживео нови пораз.

Француз је на овај начин спречио српски дерби јер ће у следећој рунди играти против Филипа Крајиновића који је лако изашао на крај са Лијамом Бродијем – 6:3, 6:2, пренео је Б92.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести