Карте за "Адриа Тур" распродате, у петак још 1.000

БЕОГРАД: Први контигент од 1.000 улазница за хуманитарни тениски догађај "Адриа Тур", колико је данас пуштено у продају, распродат је за рекордних седам минута.
tenis, freeimages
Фото: freeimages.com, ilustracija

Како су саопштили организатори, према подацима компаније Тикет Вижн, на чијем сајту и благајнама су се могле набавити карте, интересовање за турнир у Београду од 12. до 14. јуна било је незапамћено.

"Хвала свима на оволиком интересовању и жељи да куповином карте буду део ''Адриа Тур'' и тако се нађу у прилици да на делу виде Новака Ђоковића и неке од најбољих тенисера света. Уједно, сви који су набавили улазнице помогли су програме за унапређење раног развоја наше деце које у Србији спроводи Фондација ''Новак Ђоковић''", рекао је организатор турнира, најбољи српски и светски тенисер Новак Ђоковић.

Пратећи мере безбедности и препоруке о удаљености од минимум једног метра између гледалаца на спортским догађајима, организатор је одлучио да у петак у продају пусти још 1.000 улазница.

То ће бити могуће да се изведе јер ће бити повећан капацитет стадиона са монтажним трибинама у ТЦ Новак, који ће имати преко 4.000 места.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести