Крајиновић о Федереру: Играћу агресивније

Филип Крајиновић, српски тенисер, састаће се у другом колу Аустралијан опена са Роџером Федерером.
Filip Krajinovic/Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

Србин обећава да ће пружити максимум на "Род Лејвер Арени" у среду  22. јануара од 10:30 часова по нашем времену.Крајиновић је у досадашњим мечевима са Швајцарцем губио, али је у пар наврата показао да може да се носи са њим, једном му је чак одузео и сет.

Очекује да ће "прорадити адреналин", а верује да се, у сарадњи са својим тимом, добро спремио за велики окршај, јавља портал Србија данас.

- Сви ми тренирамо за овакве моменте, да играш против Роџера Федерера на Род Лејвер арени, вечерњи меч. Радиће адреналин. Урадио сам све што је до мене, мој тим се побринуо да се што боље опоравим. Урадићемо све што је до нас, како ћу се осећати кад се будем пробудио, али сигурно је да ћу дати све од себе и биће то једно велико искуство за мене - поручио је Крајиновић.

Филип истиче да се често када се налази у доброј форми сретне управо са Роџером.

- Сваки пут када сам био у доброј форми, налетео сам на њега. Четврто коло у Индијан Велсу, у Базелу сам играо добро, у Мајамију сам добио Вавринку, а изгубио од њега...Сигурно је да ће бити тешко. Четврти пут играм са њим, није први пут, значи да имам неко искуство.

Истиче да ће бити благих промена у његовој игри.

- Нећу играти дуге размене, то је сигурно, играћу што агресивније. Он нема мана, тако да ћу бити сконцентрисан на себе. Трудићу се да добро сервирам и да после прве краће лопте идем напред - обећао је Крајиновић.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести