Крајиновић: Само да будем здрав, са Новаком уз Звезду

БЕОГРАД: Српски тенисер Филип Крајиновић тренирао је данас у Београду и званично представио тренера Швеђанина Томаса Јохансона, са којим жели да се наредне године врати у светски врх.
Krajinovic Filip-Fonet
Фото: FoNet

"Имам новог тренера Јохансона и заиста сам срећан што је прихватио да ради са мном. Велики је тренер, велики човек, грен слем шампион (Аустралијан опен 2002, прим. аут) и велика ми је част да радимо заједно. Очекујемо да следећа година буде успешнија него ова, а пре свега надам се да нећу имати никакве повреде. Први циљ је повратак у Топ 50, а потом и да поправим најбољи пласман каријере, 26. место", рекао је тренутно 95. тенисер света Танјугу после тренинга у Тениском клубу Гемакс.

Према његовим речима, нову сезону започеће у Дохи, потом следи Аустралијан опен, а након тога је могуће да игра у Јужној Америци, у зависности од резултата.

"Радимо већ три недеље, ускоро идемо у Монако, где ћу тренирати са Новаком, али и још неким другим играчима попут Зверева, Вавринке и Бердиха".

Заједно са Ђоковићем гледаће и утакмицу Лиге шампиона између Црвене звезде и Пари Сен Жермена.

"Нажалост нећу бити у Београду да бодрим моју Звезду, али пружићемо подршку и желим јој све најбоље", поручио је Крајиновић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести