Мајами: Новак се озбиљно припрема за седми трофеј (фото/видео)

Најбољи српски тенисер свих времена Новак Ђоковић озбиљно се припрема за Мастерс из серије 1000 у Мајамију који креће у среду 21. марта.
Novak Djokovic Majami 2016/Fonet
Фото: FoNet

На теренима Мајамија, српски тенисер је у понедељак тренирао са Шпанцем Фернандом Вердаском а према речима Шпанца, имали су одличан тренинг "као у стара времена".

Такође, појавио се снимак тренинга са Улисесом Бадиом Аргентинцем који је пратио све што ради Ђоковић, а који ради са за сада непознатим колегом новим кондиционим тренером, а радили су кретање под оптерећењем.

Исто тако, на још једном снимку види се како вредно тренира сервис и ударце, не види се ко је са друге стране, али Новак овога пута ради јаче ударце на терену, сервис и друге елементе што значи да неће бити толико неспреман као у Индијан Велсу.  

Међутим, Ђоковић који је овај турнир освајао шест пута, изгледа да овога пута не жели да испадне одмах, остаће, по свему судећи, мало дуже у врелом Мајамију.   

Жребом је одлучено да ће се тенисер из Србије састати у другом колу са бољим из дуела Беное Пера и Мише Зверева.

Србину ће потенцијални противник у трећем колу биће Филип Крајиновић или квалификант, док би у осмини финала могао да игра против Хуана Мартин дел Потра или Кеија Нишикорија.

После би му потенцијални ривал био Григор Димитров, док би по жребу у полуфиналу могао да се састане са другим носиоцем Марином Чилићем.

Мастерс у Мајамију на програму је од 21. до првог априла, а титулу брани Роџер Федерер, Новак овде није изгубио меч од 2013. године јер није наступао прошле године.

М. К.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести