Новак: Имам добре шансе за титулу у Њујорку

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да одбрани пехар на Мастерсу у Синсинатију и све мисли усмерио је на Ју Ес Опен, јавља портал Б92.
d
Фото: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Новак ће бити први носилац на Гренд слем турниру у Њујорку где је прошле године тријумфовао по трећи пут.

Ђоковић је поражен од Данила Медведева у полуфиналу Синсинатија, да би Рус у недељу у великом финалу био бољи и од Белгијанца Давида Гофана, 7:6 (3), 6:4.

Чини се да пораз од руског тенисера није претерано утицао на расположеље шампиона Мелбурна и Вимблдона.

"Када све саберем, много тога позитивног било је у мојој игри. Можда сам изгубио меч, али верујем да нисам много грешио. Изгубио сам од играча који је играо задивљујуће. Прихватам то и идем даље, у Њујорк, чека ме недељу дана тренирања и припрема" ,каже Новак.

Ђоковић је и даље у одличној позицији да годину заврши на најбољи начин. Освојио је две од последње од три гренд слем титуле, победи ли и у Њујорку, биће то заиста импресиван учинак.

"Циљ ми је да се максимално припремим за Ју Ес Опен. Допадају ми се услови на Флашинг медоузу, играње на централном терену. Борићу се за титулу као и сви други, мислим да имам добре шансе. Осећам се добро и једва чекам да турнир почне", поручио је први тенисер света.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести