Рађа: Ђоковић свима може да буде пример

БЕОГРАД: Мислим да је Новак Ђоковић најбољи играч тениса свих времена, одмах иза Горана Иванишевића, наравно, и њега као спортисту веома ценим баш због свеукупног понашања које може да буде пример свима, изјавио је некадашњи кошаркаш Дино Рађа о Новаку Ђоковићу.
dino radja
Фото: Youtube Printscreen

Рађа, који је јавно стао у Ђоковићеву одбрану након критика које су српском тенисеру упућене због организације Адрија Тура, током и након кога су неки тенисери саопштили да су оболели од корона вируса, рекао је у интервјуу за НИН да су напади на било ког успешног човека "само јадни испади људи који би све дали да су на том месту".

Упитан о односима народа бивше Југославије Рађа је истакао да томе "апсолутно не жели да даје простор",  сим једне реченице.

"Гледајмо у будућност, а не у прошлост, само на то можемо утицати да нам буде боље", рекао је Рађа.

Он је рекао и да не прати изборе ни у Хрватској ни "прекло других граница", јер мисли да се, бар за његовог живота, ништа неће променити.

Људи "са ових простора" према његовом мишљењу "беже јер се осећају беспомоћно" јер "без обзира на то какву школу завршиш не можеш ништа без некакве везе".

Он је уверен да би се са Ђоковићем о сваком питању договорио "у пет минута".

"Шта се тиче договора, Новак и ја би се договорили у пет минута. О свему. Гарантујем. Међутим, реално не бисмо могли водити државе јер нисмо квалификовани за то", рекао је Рађа за НИН.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести