Објављен снимак судара Венус Вилијамс (видео)

Америчка тенисерка Венус Вилијамс изазвала је аутомобилску несрећу, у којој је погинула једна особа, а појавио се и снимак несреће.
Jutjub
Фото: Youtube Printscreen

На снимку се види да је Венус прошла на зелено светло када је кренула кроз раскрсницу, али се на средини зауставила, због једног возила. Мислећи, вероватно, да је за њу и даље зелено светло, а у међувремену се упалило црвено, она је кренула да прелази и други део раскрснице. Тада је са десне стране при великој брзини на њена кола налетело возило у коме је био несрећни дека.

Према саопштењу полиције Палм Бич Гарденса сведоци су навели да је Вилијамсова пројурила кроз црвено светло 9. јуна и изазвала судар. У тој несрећи је повређен 78-годишњи Џером Барсон, који је преминуо две недеље касније.

Возилом које је ударило Венус управљала је Барсонова супруга Линда, која је после трагедије истражитељима навела да се приближавала раскрсници када се упалило зелено светло и да није могла да се заустави на време.

Подсетимо, адвокат Венус Вилијамс Малколм Канингем рекао је да је она ушла возилом у раскрсницу док је на семафору било зелено, и да је ишла брзином од пет миља на сат (мање од 10 километара на сат), када је друго возило ударило у њено.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести