Улазнице за "Adria Tour" већ у продаји

БЕОГРАД: Продаја улазница за регионални тениски спектакл "Adria Tour" почиње данас у 12 сати, саопштили су организатори.
Djordje Djokovic/Adria tour
Фото: Адрија тур/Ђорђе Ђоковић

Продаја ће се врши преко сајта tickets.rs као и продајних места Ticket Vision-а, а цене су више него популарне.

Тако ће свако ко у Београду жели да на делу види најбољег тенисера света Новака Ђоковића морати да издвоји 600 динара, колико кошта карта за дневни термин за суботу или недељу, односно за целодневни програм у петак, док је вечерњи програм тек нешто скупљи - 800 динара.

Одлуку о повољној цени улазница донео је организациони тим "Adria Tour" догађаја, на челу са директором Ђорђем Ђоковићем, пре свега како би омогућио људима који искрено воле спорт да буду у прилици да уживају у једном оваквом турниру.

"Одлука за цене није била лака јер смо морали много тога да узмемо у обзир, а нарочито тешку ситуацију због коронавируса. С обзиром на то да је ово хуманитарни догађај и да средства иду у добротворне сврхе, као што су програми раног развоја наше деце које спроводи фондација Новак Ђоковић, изабрали смо да понудимо повољне цене", рекао је Ђорђе Ђоковић.

Како каже, водили су се тиме да четворочлана породица може да приушти долазак на турнир и да ужива у партијама неких од најбољих тенисера на свету, као што су Новак, Доминик Тим, Александер Зверев, Григор Димитров, српкси асови Виктор Троицки, Душан Лајовић, Филип Крајиновић...

"Укупно их је седморица, док ће осми учесник београдског издања "Adria Tour" то место стећи кроз ТСС Тур који се игра у недељи пре", истиче Ђоковић.

Безбедност посетилаца и учесника догађаја је приоритет свих на "Adria Tour" догађају.

"Ми као организатори највише од свега бринемо и водимо рачуна о безбедности, без обзира на то што су трендови такви да се сваки дан смањује број оболелих од корона вируса. Не желимо да се било ко осећа небезбедно када дође на догађај. Због тога сваки гледалац це на улазу добити заштитну маску, дезинфикациона средства ће бити распоређена свуда по центру, и такође пре почетка и после завршетка сваког спортског догађаја вршиће се дезинфекција целог центра".

У петак је обезбеден целодневни програм, који почиње од 12 сати са женским финалом ТСС Тур-а, после чега на ред долази мушко финале, чији победник стиче право играња на "Adria Tour".

Од 16 сати по распореду су друга изненајдења и занимљивости за публику, у чему ће централно место имати Новак Ђоковић.

У суботу се играју мечеви у два термина, баш као и у недељу, а најбољи тенисер света, под условом да стигне до финала, биће учесник у сваком од њих.

"Очекујемо један велики и сјајан спектакл од петка до недеље, који ће се преносити у региону на Спортклубу, док ће слика са ТЦ Новак ићи још у преко 100 земаља света. Поносни смо на то што смо обезбедили један овакав догађај, иако није било нимало лако све организовати у року од пар недеља колико смо имали на располагању", рекао је Ђоковић и додао да је Изазов било и обезбеђивање доласка великих тениских имена, али је ту Новак одрадио велики посао.

"Са друге стране, желим да напоменем да играчи долазе бесплатно и сви су се одрекли наградних фондова у корист хуманитарних организација по свом избору. Свесни су колико је помоћ широм света потребна. То су све сјајни момци и њима је било сасвим довољан аргумент то што се неко као што је Новак ангажовао за тако велики догађај."

Ђоковић верује да турнири у оквиру "Adria Tour" оправдати очекивања публике и спортске јавности, како у Београду, тако и у осталим градовима широм региона.

"Целокупна идеја о "Adria Tour" је изванредна, посебно у тренуцима када нема спортских догађаја. Драго нам је што ћемо бити први, или међу првим спортским догађајима на свету са публиком, чиме ћемо да отворимо спортски свет", закључио је Ђоковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести