Зверев о злостављању: Подржавам истрагу АТП-ија и одбацујем све оптужбе

ЛОНДОН: Након што је Асоцијација тениских професионалаца (АТП) покренула истрагу против немачког тенисера Саше Зверева због наводног физичког злостављања своје девојке, огласио се и четврти тенисер света, који је рекао да је истрага управо оно што је прижељкивао.
e
Фото: Youtube Printscreen

"Увек сам у потпуности подржавао политику о породичном насиљу. Поздрављам истрагу о случају јер сам месецима тражио да АТП покрене независну истрагу. Као што сам и раније говорио, категорички одбацујем све оптужбе, изјавио је Зверев.

Бивша девојка Саше Зверева, Олга Шарипова, пре неколико месеци оптужила је Немца да ју је ударао главом о зид и гушио јастуком пре него што је босонога успела да побегне у страху за живот.

Појашњавајући одлуку да изнесе ове оптужбе Шарипова је у разговору за америчке медије рекла да то не ради због Зверева, него како би подстакла жртве насиља да проговоре.

"Многе девојке у овој ситуацији ћуте. Желела сам да покажем да није тешко проговорити о насиљу. Знате да говорите истину, да нисте лоша особа и да нисте то заслужиле", рекла је Олга Шарипова.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести