Тениски савез Србије покренуо јавни чет на Вајберу

Тениски савез Србије (ТСС) покренуо је јавни чет на Вајберу с циљем успостављања квалитетније комуникације са широм и стручном тениском јавношћу у земљи и у иностранству.

ТСС је тако постао први спортскии савез у Србији који је покренуо овај вид комуникације и информисања, саопштено је на конференцији за новинаре у хотелу "Цептер".

"Тенис је један од водећих спортова у Србији. Драго ми је што ћемо бити први Савез који ће на овај начин бити још транспарентнији у раду", рекао је спортски директор ТСС Александар Болић.

Директор компаније Вајбер за Централну и Источну Европу Атанас Рајков нагласио је да је са ТСС успостављено изузетно вазно партнерство, јер је "тенис огроман извор радости за људе у Србији".

"Изузетно смо срећни што је ТСС изабрао Вајбер јавни чет за нови канал комуникације са бројним поклоницима омиљног трофејног спорта Србије и њених светских асова. Сигурни смо да ће бројне технолошке предности које наш чет пружа омогућити још брже и квалитетније информисање о програмским активностима Савеза, као и вести из тениса", рекао је Рајков.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести