Тријумф на припремама у режији Вошиних младића

(Од нашег специјалног извештача)
d
Фото: Dnevnik.rs

КРШКО: Стадион „Матија Губец“, гледалаца: 100, судија: Пашалић (Љубљана). Стрелци: Зукић у 55. и Нешковић у 71. и  85. за Војводину, а Петрич у 82. и Идризи у 89. минуту за Триглав. Жути картони: Дринчић, Вучић, Ђурић и Симић (Војводина), а Петрич и Мајцен (Триглав).

ВОЈВОДИНА: Роцков, Стојковић, Веселиновић, Саничанин, Деветак, Дринчић, Милојевић, Бојић, Човић (Зукић), Ђуричин, Матић. Играли су још: Симић, Лазаревић, Вучић, Ђурић, Нешковић и Кокир.

ТРИГЛАВ: Чадеж, Круезију, Чесен, Млакар, Шаља, Тијанић,  Рогељ, Мајцен, Мертељ, Херић, Алиага. Играли су још: Алагић, Петрич, Удович.

ВојводинаТриглав (К) 3:2 (0:0)

Много озбиљнији ривал Новосађанима од друголигаша из Брежица била је екипа Триглава из Крања, осмопласирана екипа у прошлом шампионату Прве лиге Словеније. Војводина је од почетка сусрета имала више од игре по јаком сунцу високој температури и настојала да пресингом и агресивношћу што пре стигне до лопте, па су у 4. минуту запретили Дринчић и Бојић, чији шут је отишао преко гола. Имала је Воша до краја првог дела игре прилике и преко Дринчића, односно Ђуричина.


Снимак у суботу на Новосадској ТВ

Снимак читавог тока утакмице Војводина – Триглав биће емитован у суботу, 6. априла од 17.15 часова на каналу Новосадске ТВ, уз кометар колеге Лазара Куртеша.


У наставку је тренер Ненад Лалатовић извршио шест измена  и то је коначно донело резултат у 65. минуту, када је Дејан Зукић лепо нанишанио и погодио мрежу голмана Атлагића. Већ после шест минута одлично је по левој страни прошао поново Зукић и лепо приметио утрчавање Нешковића, упутио је правовремену лопту ка свом саиграчу из омладинске екипе и Воша је дуплирала вођство. У 82. минуту словеначки тим је смањио резултат.  То као да је стимулативно деловало на његове ученике, па су у 85. минуту још једном сјајно комбиновали Зукић и Нешковић, а овај други опет је погодио мрежу ривала, да би Идризи у 89. минуту поставио коначних 3:2.

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести