Савић, Милановић и најбољи ватерполисти на кампу „Number ONE“

Најбољи светски тренер Дејан Савић и један од најбољих ватерполо играча свих времена Игор Милановић заједно са нашим неприкосновеним ватерполистима Филипом Филиповићем, Душком Пијетловићем, Гојком Пијетловићем, Браниславом Митровићем и Савом Ранђеловићем, посетили су камп водених спортова „Number ONE“, који се одржава у Врњачкој Бањи.
vatrepolisti na kampu number one
Фото: WeAreWind

Полазници кампа, наши будући шампиони, имали су част да тренирају и друже се са  ватерполо легендама, којима је и више него пријало да се на месту као што је Врњачка Бања опусте са својим породицама. Мало је рећи да су малишани били одушевљени овом јединственом приликом да  виде како раде и играју врхунски играчи, а највећи утисак на њих је оставио Дејан Савић, који им је дао прегршт златних савета. Камп „Number ONE“ је опет доказао да  је стварно број један и да је несвакидашња прилика да будући шампиони уче од највећих светских шампиона.

“Number ONE“ је камп водених спортова  за децу узраста од седам до 16 година који се одржава у периоду од 15. јула до 12. августа у четири смене у трајању од недељу дана. Поред тога што је реализован од стране најбољих тренера, јединствен је и по томе што обједињује три спорта: ватерполо, пливање и синхроно пливање. Камп ће бити организован уз подршку оних који су број један у овим спортовима. 

Фото: WeAreWind

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести