Јакшић: Волео бих финале са Мађарима; Алексић: Има времена

БУДИМПЕШТА: Српски ватерполисти, дан уочи утакмице против Холандије, истичу да не размишљају много о ривалу, него да су фокусирани на подизање форме како би што спремније дочекали четвртфинале.
milan aleksic, vss
Фото: Milan Aleksić, foto: VSS/Aleksandra Krupanič

"Не мислим много о Холандији, колико мислим о нама. Имају одличног центра Винкелхорста, морамо да обратимо пажњу на њега. Све друго је по плану. За четвртфинале не знам кога бих волео за противника. Прво мислим Мађарска, а затим да је боље Шпанија јер бих желео финале са домаћинима у Дунав Арени", рекао је Јакшић, који је данас прославио 23. рођендан и тим поводом добио посебан поклон од српских извештача из Будимпеште.

Слично размишља и искусни Милан Алексић.

"Не мислим много о Холандији. Више се окрећемо нама и подизању форме. За сада иде све по плану. Морамо наредних дана да радимо тако да четвртфинале дочекамо спремни. Шпанци или Мађари? Није то сада важно. Има времена", рекао је Алексић.

Сава Ранђеловић очекује да одбрана буде све боља и боља.

"Напад је за сада бољи део тима, али и одбрана се диже. Још нисмо имали играча са три личне. То нешто говори. Холанђани имају центра Винкелхорста и он је вредност. Видели смо их недавно у Хагу. Физички ће бити тешко, али је то уз стресни меч са Русима права ствар. Не размишљам о четвртфиналу, ако хоћеш на врх знате већ...", истакао је Ранђеловић.

Ватерполисти Србије против Холандије играју у суботу од 20.30 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести