Минималан пораз Новосађана

Ни у четвртом колу доигравања у Триглав регионалној А2 лиги ватерполисти Војводине нису успели да се домогну победе.
vaterpolo FF--4871
Фото: Дневник (Ф. Бакић), илустрација

Војводина – Приморје 7:8 (1:3, 1:2, 2:2, 3:1)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 100, судије: Балажевић, Јованчевић (Србија). Играч више: Војводина 10 (6), Приморје 7 (4).

ВОЈВОДИНА: Филиповић (9 одбрана), Шиман, Арнуш, Маринковић Н, Тинтор, Васин, Прекогачић, Ћатовић 1, Блажевић 1, Тубић, Петковић, Марић 5, Ристић, Радуловић. Тренер: Билић.

ПРИМОРЈЕ: Чубранић (9 одбрана), Чунко, Брубњак 1, Пут, Перош, Блажић 1, Ткач 1, Раковац, Аугусти 1, Врлић 1, Папарић, Марић, Милошевић, Цар 3. Тренер: Хинић.

Новосађани су на домаћем базену доживели минимални пораз од Приморја. Имао је тренер Дарко Билић коначно све играче на располагању, али су неки ипак ускочили у воду још увек ровити од повреда.

Гости из Ријеке направили су одмах осетнију предност када су повели 4:1. Имало је Приморје на голу расположеног Чубранића, који је заустављао шутеве Новосађана, али је и на другој страни одличан био Филиповић, који је чувао мрежу домаћина. Успела је Војводина у трећој деоници преко Блажевића да дође на само гол заостатка (4:5), али је Приморје узвратило са два поготка. На нешто више од три минута до краја, гости су имали и четири гола вишка – 8:4. Најефикаснији на мечу, млади Урош Марић, са три везана поготка у завршници успео је да ублажи пораз Новосађана. Војводина и следеће суботе игра на Клиси, а у последњем колу регионалне лиге угостиће Раднички из Крагујевца.    

К. Б.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести