Нови Београд непогрешив, убедљив тријумф против Партизана

БЕОГРАД: Ватерполисти Новог Београда победили су вечерас Партизан 20:6 (5:1, 5:1, 2:3, 8:1) у мечу петог кола Суперлиге Србије на базену Бањица.
vaterpolo pix
Фото: Pixabay.com

Нови Београд је тако у домаћем сампионату уписао пети узастопни тријумф и остао једина непоражена екипа у досадашњем току такмичења.

Екипа Владимира Вујасиновића је фуриозно кренула и већ после уводних осам минута имала четири гола предност - 5:1.

И у наставку су Новобеограђани доминирали у одбрани и успевали да наплате то и у нападу, а и у другој четвртини су црно-белима дозволили само један гол, а постигли пет.

Заиграо је боље и агресивније домаћи тим у другом полувремену, али то није било довољно да озбиљније угрози новобеоградски састав и резултатски припрети у завршници.

Мирно је Нови Београд привео дуел крају, у последњу деоницу ушао је са седам голова предности и без много муке остварио и пету убедљиву победу у домаћем шампионату.

Најбољи у победи Новог Београда био је Страхиња Рашовић са четири постигнута гола, а био је био непогрешив у шуту (4/4) и постигао је свој 21. гол у Суперлиги ове сезоне.

Три пута се у листу стрелаца уписао Ангелос Влахопулос, док су по два пута су мрежу ривала затресли Радомир Драшовић, Василије Мартиновић, Душко Пијетловић, Никола Јакшић и Душан Мандић.

У редовима црно-белих истакли су се Петар Велкић и Андреј Бараћ са по два гола.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести