Одржано црвено—бело вече ВК Војводине на базену Слана бара

Ватарполо клуб Војводина одржао је још једно црвено-бело вече, а као и до сада ова манифестација је имала и хуманитарни карактер.
crveno-belo FF-L9987
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Сва сакупљена средства биће уплаћена за лечење некадашње ватерполо репрезентативке и ватреполо судије Настасје Недимовић. У предновогодишњој атмосфери одиграна је ревијална утакмица првог тима Војводине и некадашњих играча овог клуба који сада бране боје разних иностраних клубова, а неки су и репрезентативци Србије.

У дуелу који је обиловао атрактивним потезима на обе стране резултат није био у пром плану, али вреди споменути да су на крају одлучивали петерци, јер је после регуларног дела било 13:13. На крају је славио први тим Војводине са 17:16. Војводину је са клупе предводио нови тренер Дарко Билић, док је тренер бивших играча Новосађана био Дејан Станојевић. Занимљиво је да је управо тандем Станојевић – Билић предводио Војводину када је играла најбољи ватреполо у својој дугој историји.

За екипу некадашњих играча наступили су Бранислав Митровић, Гојко Пијетловић, Милош Ћук, Борис Вапенски, Душан Васић, Никола Марић, Милош Максимовић, Срђан Вуксановић, Иван Гвоздановић, Борис Јовановић, Милош Миличић и Владимир Ђукић.

Наравно представу је увеличао и Деда Мраз који је подмлатку Војводине и осталој деци на базену Слана бара делио слаткише. Деца, као и сви остали љубитељи ватреполо спорта уживали су у дружењу са ведетама нашег ватерполо спорта.

Г. М.

Фото: Ф. Бакић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести