Ослабљена Воша гостује Звезди

Не поправља се ситуација са повредама у редовима ватерполиста Војводине, па ће и данас, од 18 часова, знатно ослабљени изаћи на мегдан Звезди у црвено–белом дербију у Београду, у оквиру 8. кола Суперлиге.
Vaterpolisti Vojvodine
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Новосађани се налазе место испод Звезде на табели, са бодом заостатка, али биће тешко доћи до тријумфа којим би заменили ривала на четвртој позицији.

– Поред повређеног капитена Милоша Максимовића, пред којим је дужа пауза, остали смо и без Ивана Гусарова, који има проблем с леђима. Без двојице најискуснијих носиоца игре не можемо да тражимо пуно против Звезде, која је фаворит – рекао је тренер Дарко Билић.

Иако ће у скраћеној ротацији бити само 10 играча, уз прикључене млађе ватерполисте, Војводина ће учинити све да се што боље супротстави Београђанима. Може се играти и на карту умора, јер је Звезда за викенд одиграла три утакмице у Еврокупу. 

– Не би нам било лако ни да смо комплетни, јер је Звезда озбиљна и квалитетна екипа. Ми ћемо свакако пружити максимум, то је једино што ћу и тражити од играча. Упркос свим проблемима, искористићемо сваку шансу која нам се укаже. Никад се не зна, ако противник одигра нешто лошије, можемо да се надамо да ћемо узети три бода – казао је Билић.       

К. Б.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести