Пијетловић и Драшовић потписали за ВК Нови Београд

Ватерполисти Србије Душко Пијетловић и Радомир Драшовић договорили су сарадњу са ВК Нови Београд.
Dusko Pijetlovic
Фото: Душко Пијетловић, фото: ВСС, А. Крупанич

Како преноси Спортски журнал, Нови Београд је потписао уговоре са репрезентативним центром Пијетловићем и беком, повременим репрезентативцем Драшовићем, ове сезоне играчима мађарског Солнока. Они ће следеће сезоне појачати тим Владимира Вујасиновића.

– Наше амбиције се знају, борба за трофеје али и стално јачање клуба. О квалитетима Пијетловића и Драшовића не треба да трошим речи – кратко је рекао тренер Владимир Вујасиновић.

Пијетловић ће ове године прославити 36. рођендан, поникао је у Војводини, као млад дошао у Партизан а затим играо за Про Реко, Црвену звезду, Синтез, опет Про Реко, Динамо из Москве и Солнок. Троструки је европски клупски првак, уз све што је могуће освојено са репрезентацијом.

Драшовић је рођен 1997. године, а са ватерполом је кренуо у Сингидунуму, наставио у Црвеној звезди, потом Партизану, Спорт менаџменту и Солноку. Сада ће бити на оку како клупском тренеру Владимиру Вујасиновићу тако и националном селектору Дејану Савићу.

"Доста је било иностранства. Био је заинтересован Ференцварош, али сам се одлучио за повратак у Београд. Свиђа ми се прича Новог Београда", рекао је Пијетловић, док је Радомир Драшовић прокоментарисао:

– Мислим да је тренутак да будем у Србији поготово што је лига све квалитетнија.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести