Регионална А2 лига: Војводина одиграла нерешено с Медвешчаком

Ватерполисти Војводине пропустили су прилику да победе загребачке „медведе“ и буду ближи баражу за повратак у Регионалну А1 лигу.
Vojvodina i Medvescak u becejskom bazenu
Фото: Са утакмице Војводине и Медвешћака у бечејском базену, фото: Дневник

Утакмица крај Тисе је завршена нерешеним резултатом 6:6 и освојеним бодом нико није задовољан. Воши је требала победа, а Загрепчанима бод, па и три, не играју велику улогу.

Добро су домаћини у туђем базену отворили утакмицу, јер је Ћук постигао два гола за 2:0, и трећи за 3:1, али онда наилази период кад су Загрепчани направи серију од 4:0 и преокренули резултат (3:5). Следе два гола Рогача и пре последњег периода утакмице на семафору је било 5:5, а бележимо и неискоришћени петерац Воше, јер је ударац Шулца голман гостију одбранио. Није дошло до битније промене у четвртој четвртини, а могло је. Примера ради, на 65 секунди пре краја Новосађани су имали идеалну прилику, јер су нападали са тројицом играча против двојице гостујућих, али су прекомбиновали и велика прилика је отишла у неповрат. Овако, оба ривала су постигла по гол и плен је подељен. Узалуд је тренер Војводине Дарко Билић узао тајм аут на 22 секунде пре краја, кад је прерани покушај изблокиран.                                    

Текст и фото: В. Јанков

Војводина – Медвешчак  6:6   (2:1, 1:1, 2:3, 1:1) 

БЕЧЕЈ: Пливалиште затвореног базена ОСЦ „Ђорђе Предин Баџа“. Гледалаца: 100. Судије: Игор Виријевић (Зрењанин) и Дарио Балажевић (Суботица). Играч више: Војводина 5 (1), Медвешћак 5(2) Петерци: Војводина 1(0), Медвешћак 1(1)

ВОЈВОДИНА: Ристић, Чабрило, Марић, Тинтор, Васин, Прекогачић 1, Ћук 3, Ћатовић, Рогач 2, Шулц, Васић, Марчета, Поповић, Тубић.

МЕДВЕШЧАК: Јеловина, Павлинић, Анзуловић 4, Брчић, Цванцигер 1, Ловрић, Буцовић 1, Токић, Шлиљић, Поропат.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести