Савић: Било је грешака, видело се да су играчи уморни

После победе над репрезентацијом Румуније у другом колу Европског првенства у Будимпешти селектор Србије Дејан Савић је рекао да је екипа имала грешака на мечу.
bane mitrovic, fotoaleksandra krupanic
Фото: Branislav Mitrović, foto: VSS/Aleksandra Krupanič

- Видело се да су играчи уморни, имамо дан за опоравак, пред физички тежак дуел са Холандијом. Ако победимо имаћемо три дана да се одморимо и припремимо за следећи меч – казао је Савић.

Милан Алексић је истакао да није било лако како се чинило.

- Нисмо у другој четвртини играли како треба. Морамо да се фокусирамо на следеће мечеве. Надам се победи против Холандије и директном пласману у четвртфинале – рекао је Алексић.

Стефан Митровић је додао да екипа још увек није у правом ритму.

- Још увек нисмо у нашем ритму и добро је што је тако. Доста је било искључења. За ову фазу такмичења је ово сасвим довољно. Холанђани ће бити покретљивији, морамо максимум да дамо. Нема опуштања, све екипе траже озбиљан приступ – истакао је Митровић.

Бранслав Митровић је рекао:

- Без обзира на резултат игром не можемо да будемо потпуно задовољни. Имамо неке ствари да поправимо и то ће тренери да се фокусирају. Концентрација са Холандијом је сада најважнија. Генерално кад почне првенство постоји ритам, улазимо у подизање ствари на ниво који је нама потребан.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести