Савић одредио списак за ЕП: Циљ што бољи пласман

БЕОГРАД: Селектор мушке ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је данас списак играча на које рачуна на предстојећем Европском првенству у Будимпешти.
savic i filipovic, vss
Фото: Дејан Савић и Филип Филиповић, фото: ВСС

У односу на састав који је освојио злато на шампионату у Барселони десила се једна измена, па ће тако уместо Виктора Рашовића у екипи бити Никола Дедовић.

На списку су још: Гојко Пијетловић (Орадеа), Душан Мандић (Про Реко), Никола Дедовић (Шпандау 04), Сава Ранделовић (ОСЦ), Милош Ћук (Младост), Душко Пијетловић (Солнок), Немања Вицо (Трисетина), Милан Алексић (Барселонета), Никола Јакшић (Ференцварош), Филип Филиповић (Про Реко), Андрија Прлаиновић (ОСЦ), Стефан Митровић (Олимпијакос) и Бранислав Митровић ОСЦ.

"Ово је наш најјачи састав у овом тренутку. У петак путујемо у Нови Сад где желимо да тренирамо са Црном Гором. У суботу је предвиђен и сусрет са медијима, а дан касније одлазимо у Будимпешту са циљем да остваримо што бољи пласман", рекао је селектор Дејан Савић.

Европско првенство у Будимпешти на програму је 12. од 26. јануара, а српски ватерполисти као актуелни прваци Европе, играће у групи Б са Румунијом, Холандијом и Русијом.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести