Српски ватерполисти завршили у Кечмекету, спремни за СП

КЕЧКЕМЕТ: Ватерполо репрезентација Србије данас се враћа у Београд из мађарског Кечкемета, где се спремала за Светско првенство у Будимпешти.
vaterpolisti srbije1, vss
Фото: Ватерполо савез Србије

Олимпијски, светски и европски шампиони боравили су у Кечкемету шест дана, радећи први део са мађарском селекцијом, а потом и самостално.

Све је било заиста јако добро. Одрадили смо што смо замислили. Настављамо у уторак на базену на Дорћолу, кратко је рекао селектор Дејан Савић.

Задовољство досадашњим током припрема изразио је и Сава Ранђеловић.

Све је по плану, одрадили смо три тренинга са Мађарима и свидело ми се како смо изгледали у тим мечевима, што ништа не значи за предстојеће првенство. А онда смо се окренули нама и вежбали ста би могло да нас очекује од других екипа, поручио је млади ватерполиста.

Играчима је, поред великог гостопримства Мађара, у сећању остао и детаљ када су их на једном тренингу скандирањем “Србија, Србија” поздравило око стотинак дечака и девојчица из Кечкемета, на шта су им одговорили аплаузима и махањем.

Екипа Дејана Савића неће имати спаринг партнера до Светског првенства, где се у Ц групи састаје са Јужном Африком 17.јула, два дана касније са Шпанијом, а 21. јула са Грчком.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести