Суперлига: Победа Војводине за крај

Ватерполисти Војводине завришили су сезону како су и прижељкивали, победом пред својом публиком.
Vojvodina Novi Sad/F. Bakic
Фото: Дневник/Ф. Бакић

У последњем колу домаћег првенства, после преокрета, савладали су  Наис- 9:7.

Изабраници Дарка Билића успели су да сломе отпор противника тек у последњој деоници. Само један гол виђен је у првој четвртини и то су гости преко Живића успели да поведу. Ватерполистима Војводине изјаловио се сваки покушај да погоде мрежу расположеног Лазића. У наставку су успели да изједначе на 2:2, али су Нишлије ипак на полувреме отишле са два гола вишка — 4:2.

Марко Ћук је на почетку треће четвртине преузео ствар у своје руке и са три везана поготка донео преокрет (5:4). Кратко је, међутим, трајало вођство домаћина и у последњу деоницу ушло се нерешеним резултатом. Шулц се разбудио и почео да решета мрежу гостију. Са четири поготка режирао је вођство од 9:7, што је и био крајњи резултат.      

Војводина - Наис 9:7 (0:1, 2:3, 4:2, 3:1)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 100. Судије: Станојевић (Јагодина), Милојевић (Краљево). Петерци:  Војводина 2 (2), Наис 1 (1). Играч више: Војводина 10 (2), Наис 10 (5).

ВОЈВОДИНА: Филиповић (13 одбрана), Чабрило, Марић, Тинтор, Васин, Прекогачић, Ћук 3, Ћатовић, Рогач 1, Шулц 4, Васић, Марчета 1, Ристић, Тубић. Тренер: Билић.

НАИС: Лазић (12 одбрана), Митровић 2, Павичић, Станковић, Димитријевић, Милошевић М, Омеровић, Ђурђевић, Живић 2, Шиљ 1, Боловић 1, Милошевић Д. 1, Стоиљковић, Ђорђевић. Тренер: Луковић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести