СУПЕРЛИГЕ ЗА ВАТЕРПОЛИСТЕ: Воша лак плен за црно-беле

Војводина - Партизан 8:16 (3:5, 1:4, 2:2, 2:5)
д
Фото: Дневник/Филип Бакић

Ватерполисти Војводине су после пораза од Црвене звезде на почетку Суперлиге доживели неуспех и од другог вечитог ривала, Партизана, који је на Сланој бари покупио цео плен. Црно-бели, знатно појачани, између осталих, са два златна олимпијца, Миланом Алексићем, који је одиграо цео дуел и Стефаном Митровићем, све време су диктирали ритам и водили главну реч. 

Успела је Воша на почетку да ухвати прикључак после два лако примљена гола (2:2) али је у међувремену промашила петерац, после је имала неколико непрецизних шутева, док су гости на креативније начине савладавали голмана Гавриловића. Ипак, слабија друга четвртина, уз само гол Рогача са пет метара, довела је Вошу на полувремену на минус пет (4:9). 

Није успевала, упркос мноштву прилика са играчем више, да смањи заостатак, који је у једном тренутку био и шест голова (5:11). У последњој четвртини домаћину као да је понестало снаге, па је Партизан рутински завршио посао. 

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 150, судије: Анђелић-Миловић, Шукић. Искључења: Војводина 9, Партизан 14. Петерци: Војводина 2 (1) , Партизан 4 (4). 

ВОЈВОДИНА: Гавриловић, Митровић, Богдановић 1, Бурсаћ, Тинтор 1, Фролов 1, Прекогачић 1, Радованлија, Рогач 2, Радановић 2, Николов, Биочанин, Попадић, Ћетковић. 

ПАРТИЗАН: Ристичевић, Гак, Бараћ 4, Вићковић 2, Алексић 3, Крстић, Којић 1, Јакшић 1, Вицо, Радојевић 2, Андрин 1, Митровић, Булајић, Нешић 2.   

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести