Традиционално хуманитарно црвено – бело вече ВК Војводина

Ватерполо клуб Војводина организовао је традиционално хуманитарно Црвено—беле вече на Сланој бари и још једном је на леп начин обележио крај године.
vk vojvodina
Фото: Dnevnik.rs

У сарадњи са Црвеним крстом новосадски клуб је у овој акцији прикупио слатке пакетиће и добровољне прилоге који ће бити уручени социјално угроженој деци у оквиру предстојећих празника. 

Поново је базен Слана бара био испуњен, а присутни су имали прилику да уживају у ревијалним утакмицама свих селекција Војводине. Због припрема сениорске репрезентације Србије у Сједињеним Америчким Државама, љубитељи ватерпола овог пута нису имали прилику да се друже са златним олимпијцима који су поникли у овом клубу, али су зато организатори нашли начин да приредбу на Клиси учине занимљиву на други начин. 

— Окупило се око 250 наших чланова, почев од школице ватерпола, па до првог тима. Наши репрезентативци су из оправданих разлога били одсутни, али смо одлучили да родитељима пружимо прилику да виде како је то “лако“ играти ватерполо, па су се у води супротставили својој деци у пар утакмица. Првиотимце смо ангажовали да буду поред базена у служби помоћних тренера и оних који су млађима давали савете током мечева — рекао је Марко Ћук, генерални директор клуба. 

Оно чиме Војводина може да се похвали јесте и женска селекција, која је у јуниорском узрасту спаринговала са вршњацима из клуба.

Текст и фото: К. Бугарски 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести