У среду на базену Слана бара Вошино црвено-бело вече

Традиционално црвено-бело вече Ватерполо клуба Војводина одржаће се у среду на базену Слана бара од 19.30 часова.
sa proslogodisnje utakmice crveno-belo vece FB--7788
Фото: Са прошлогодишње утакмице, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Љубитељи ватерпола имаће прилику да виде некадашње играче Војводине који ће се супроставити садашњем првом тиму. Манифестација ће имати хуманитарни карактер, а сав приход биће уплаћен за лечење Настасје Недимовић.

Долазак су потврдили: Бранислав Митровић, Гојко Пијетловић, Борис Вапенски, Милош Ћук, Срђан Вуксановић, Душан Васић, Немања Матковић, Милош Миличић, Владимир Ђукић, Милош Максимовић, Иван Гвоздановић, Никола Марић и Борис Јовановић.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

„Биће ово ватерполо приредба за уживање. Љубитељи овог спорта имаће прилику да виде бивше играче Војводине на делу. Неће то бити такмичарска утакмица, обиловаће атрактивним потезима, где ће играчи пустити машти на вољу. Уз то, биће то и прилика да се помогне нашој колегиници. Позивам љубитеље ватерпола да у што већем броју увеличају ову нашу прославу“, казао је капитен Марко Ћук, који се вратио у клуб у којем је поникао.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Голман репрезентације Бранислав Митровић поникао је у Војводини, а сада наступа за мађарски Егер.

„Срећан сам што Војводина организује овакву манифестацију, јер је то прилика за нас који играмо у иностранству да наступимо у нашој земљи и нашем граду. Увек се одазивамо у оваквим пригодама. Драго ми је и што утакмица има и хуманитарни карактер и што ће новац бити уплаћен за лечење Настасје Недимовић. Она је велики борац и узор свима нама како да размишљамо о животу. Позивам љубитеље спорта да дођу у што већем броју, да виде лепу представу и друже се са нама. Верујем да ће се деца посебно радовати овој приредби“, казао је Митровић.

Г. Маленовић

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести