Ватерполисти Бечеја се загревали у прва два кола

Сигурне и убедљиве победе ватерполиста Бечеја на старту нове сезоне Прве А лиге Србије радују, али треба бити реалан и рећи да су ТЕНТ и Дунав тренутно последњепласирани на табели и самим тим били су ривали за загревање.
Goran Krstonosic sa igracima
Фото: Договор тренера Горана Крстоношића с играчима пре утакмице

Прави изазови тек предстоје. „Операција Београд“ креће у суботу утакмицом против Старог града, који има четири бода из прве две утакмице, јер су победили Београд и играли нерешено са Земуном.

- Колико смо успели да прикупимо информација, ради се о младој и врло полетној екипи, која гаји агресиван начин играња. Води их искусни тренерски тандем Зоран Мијалковски - Ненад Коле Василевски, што је разлог више да максимално мобилно приђемо утакмици. Ових дана због болести није у воду улазио капитен Стефан Томићевић, али се надамо да ће се до недеље опоравити, што значи да ћемо играти у најјачем саставу -  рапортирао нам је тренер Бечејаца Горан Крстоношић.

Утакмица између Старог Града и Бечеја игра се у недељу од 17.30 сати у пливалишту затвореног базена Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ на Дорћолу. Стручни штаб прволигаша са Тисе ће, за разлику од окршаја са Дунавом, против Старог града рачунати и на искусније Николу Јовића и Стефана Наћука, односно талентованог Николу Крстоношића. Добра ствар је што Бечеј има на располагању довољан број играча, па су током сезоне могуће одређене ротације. Бољка је једино што нема правог „сидраша“, па се и игра поставља према профилу противника у води.       

В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести