Ватерполисти Бечеја сигурни у претпоследњем колу Прве А лиге

Ватерполисти Бечеја су у претпоследњем колу А прволигашког каравана победили Бањицу резултатом 12:8 (2:1,4:2,3:2, 3:3) и реванширали јој се за пораз из првог дела, али не пуном мером, јер тада је био 18:12 за Београђане.
Pred golom Banjice
Фото: Dnevnik.rs

Међутим, то је мања брига момака са Тисе, а далеко већа је у томе што је Београд у недељном матинеу победио ТАШ и сада Бечејци и Београђани са истим бројем бодова (21) улазе у последње коло. Очекује са де ће оба ривала забележити победе, Београд против „фењерyије“ ТЕНТ-а и Бечејци против ТАШ-а, што значи да ће на крају Београђани бити трећи, јер у међусобним сусретима имају бољу гол-разику.

„Чуда се дешавају, али ретко. Немоћни ТЕНТ не може да изненади Београд, што значи да ће он бити трећи и наставити такмичење у Суперлиги. Само смо криви због тога, јер смо имали резултатски лошу јесен. У наставку смо изгубили само од објективно бољих Земуна и Старог града. Ипак, ми смо новајлије и ваља нам да победимо ТАШ у суботу и на најлепши начин се опростимо од верних навијача. Потом ћемо све анализирати и на крају сести и договорити се шта и како даље“, рекао је, пошто је сазнао исход утакмице на Ташмајдану, тренер Бечејаца Горан Крстоношић.

Текст и фото: В. Јанков

БечејБањица  12:8 (2:1, 4:2, 3:2, 3:3)

БЕЧЕЈ: Базен у ОСЦ „Ђорђе Предин Баyа“, гледалаца: 200, судије: Голијанин и Стефановић (обојица из Београда). Играч више: Бечеј 9 (5), Бањица 8 (5). Петерци: Бечеј -, Бањица 1(1).

БЕЧЕЈ: Гудвин (14 одбрана), Цветић 1, Чавић 2, Ћурчин 1, Катић, Месариш 3, Купрешак, Афанасијев 2, Вучковић, Томићевић, Јовић, Коровљев 1, Котарица, Крстоношић 2.     

БАЊИЦА: Глушчевић (3 одбране), Живојиновић, Ћулафић, Цветковић 1, Јакшић 1, Кујовић, Петровић, Бановић 4 (1), Шофранец 1, Тимотијевић, Бућан, Гак 1, Илић, Јовановић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести