Ватерполисти Бечеја славили у Ваљеву (10:9)

БЕЧЕЈ: Не много квалитетна, али изузетно драматична била је утакмица у базену крај Тисе.

Одавно у овом легендарном пливалишту није одиграна четвртина без голова у сениорској конкуренцији, а управо то се десило у првом периоду окршаја између Бечејаца и Ваљеваца. Домаћин је имао, чак, четири пута играча више, од чега у једном моменту и њих двојицу, али мрежа гостију је мировала.

Што нису урадили првој, јесу у другој четвртини (5:4). Испоставило се да је тај гол предности одлучио коначног победника, јер су преостале две четвртине завршене нерешеним резултатом.

Изгледало је да су Бечејци ухватили ритам кад су у трећем периоду петим голом Александра Чавића повели са 7:5. Вероватно би тако и било да Босић није пет секунди пре звука сирене смањио. А онда, умало да се деси чувена „ваљевска подвала“.

 

Половином последњег периода утакмице на семафору је било 7:9. Све је мирисало на трећи узастопни пораз младића с Тисе пред својим навијачима. Међутим, извукли су момци тренера Горана Крстоношића последњи атом снаге и серијом 3:0 стигли до драгоцених бодова.                               

Текст и фото: В. Јанков

Бечеј – Ваљево 10:9 (0:0, 5:4, 2:2, 3:3)

БЕЧЕЈ: Пливалиште затвореног базена ОСЦ „Ђорђе Предин Баyа“, гледалаца: 100, судије: Миловић (Краљево) и Станојевић (Јадодина). Играч више: Бечеј 15 (5), Ваљево 5(3). Петерци: Бечеј 1(1), Ваљево 1(1).

БЕЧЕЈ: Мурашов, Велимиров, Чавић 5(1), Ћурчин 1, Катић, Месарош 1, Пантић, Перић, Ковачев, Шашин 2, Јовић, Коровљев 1, Бушић (7 одбрана), Крстоношић.

ВАЉЕВО: Ђерковић (8 одбрана), Батинић 1, Вуловић 3, Ристић, Ићагић, Тркуља 3(1), Радановић, Симовић, Глигоријевић, Талија, Ђорђевић 1, Бојовић, Мишић, Босић 1.

 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести