Ватерполисти Црвене звезде нападнути у Сплиту

СПЛИТ:  Четворица ватерполиста Црвене звезде нападнута су данас у Сплиту пред утакмицу са Морнаром у Регионалној лиги, преноси хрватски "24 сата".
vaterpolo
Фото: Dnevnik.rs

Како се наводи, ватерполисти Звезде у клупским обележјима нападнути су на сплитској риви, тројица су побегла, а један је због неколико ударца чак морао да скаче у море у бегу.

Сплитска полиција саопштила је ватерполиста после удраца одбио лекарску помоћ.

"Добили смо дојаву, по изласку на место догађаја нисмо затекли нападаче, а момка који је скочио у море смо превезли до хотела да се пресвуче. У току је разговор у којем ћемо утврдити детаље", поручили су из сплитске полиције.

Сплитска полиција трага за петорицом нападача.

Јеленић: Катастрофа, Краљ скакао у море...

БЕОГРАД: Председник ватерполо клуба Црвена звезда Виктор Јеленић потврдио је да је голман Александро Краљ морао да скаче у море у Сплиту по добијању неколико удараца од нападача, али и да није добио теже повреде.

Како је пренео хрватски "24 сата", четворица ватерполиста Црвене звезде нападнута су данас у Сплиту пред утакмицу са Морнаром у Регионалној лиги, а најтеже је прошао Краљ.

Јеленић је у изјави Танјугу рекао да је Краљ морао да иде у локалну полицију да да изјаву и да се осећа добро, према његовим информацијама из Хрватске.

"Нападнути су у кафићу на риви, морао да скаче у море Краљ, а остала тројица су успела да побегну. То је катастрофа, играчи су, а не навијачи. Срамота, шта бих друго рекао", рекао је Јеленић Танјугу.

Сплитска полиција трага за петорицом нападача.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести