Ватерполисти Војводине гостују у Шапцу

Ватерполисти Војводине у 5. колу Суперлиге Србије гостују сутра увече у Шапцу. Меч с истоименом екипом почиње у 20 часова. Тренер Војводине Андор Шулц, помоћник шефа струке Владимира Цукића, истакао је да екипа у претходна три дуела није добро играла.
marko marceta F--F0020
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

“Нарочито смо лоше одиграли утакмице са слабијим ривалима. Морамо да вратимо одбрану каква је била у Регионалној лиги, како бисмо парирали Шапцу у њиховом базену. Поново имамо проблема с болестима и повредама (Васић је болестан, а Шулц је повредио прст), али све то морамо да превазиђемо, како бисмо контранападима успели да обезбедимо повољан резултат”, казао је Шулц.

С наводима тренера сложио се и првотимац Марко Марчета.

“Спремали смо се за ову утакмицу најбоље што смо могли, верујем да ћемо победити на играча више и на контре. Уз то, потребно је и да се пробуди наша одбрана и да порадимо на блоковима”, рекао је Марчета.

Г. Маленовић

Девојке дочекују Звезду

Ватреполисткиње Војводине у 1. колу првенства Србије у борби од 1. до 4. места, играју дерби с Црвеном Звездом. Изабранице Слађане Дрезгић успеле су већ да савладају актуелне шампионке државе, а и сада се очекује веома борбена и изједначена утакмица.

Победа би Новосађанкама обезбедила предност домаћег терена у полуфиналу. Утакмица се игра сутра на базену Слана бара од 18.30 часова.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести