Ватерполисти Војводине лако са Пролетером

Иако десетковани због повреда ватерполисти Војводине нису имали проблема са Пролетером у четвртом колу Суперлиге уписавши тако прву победу ове сезоне.
Dragoljub Rogac1
Фото: Драгољуб Рогач, фото: ВК Војводина 

До сада су Новосађани имали укњижен само бод из прошлог дуела са Валисом, а сада су коначно узели сва три. Разлика у квалитету била је очигледна, без обзира што црвено-бели нису могли да рачунају на неколико првотимаца. 

Екипа са Слане баре повела је 4:0, потом и 6:2 и тим резултатом се отишло на полувреме. Утисак је да је Воша могла и до веће разлике, јер је пропустила неколико добрих прилика и зицера, али то је надоместила головима из контри. У наставку су домаћи додали гас и напунили су мрежу ривала за 13:3. Екипа из Зрењанина, састављена од неколико бивших играча Воше, није до краја могла ни да приближно ублажи пораз, па је и даље без бодова у првенству.

К. Бугарски

Војводина - Пролетер 16:7 (2:0, 4:2, 5:1, 5:4)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 150, судије: Путниковић, Прлић. Искључења: Војводина 14, Пролетер 11. Петерци: Војводина 1 (0), Пролетер 2 (2). 

ВОЈВОДИНА: Гавриловић, Митровић 1, Богдановић 3, Бурсаћ 1, Хрговић, Средојевић, Прекогачић 1, Радованлија 2, Рогач 3, Радановић, Николов 4, Биочанин 1, Попадић. 

ПРОЛЕТЕР: Шанталаб, Чабрило 1, Париводић, Љубеновић 1, Рончевић, Илић 1, Митровић 1, Ћатовић 1, Тркуља, Петровић, Матковић 2, Јањић, Сретковић, Марић. 

Ватерполисти Новог Београда у дербију победили Звезду

Ватерполисти Новог Београда наставили су тријумфалну серију у Суперлиги Србије, пошто су вечерас у дербију четвртог кола савладали Црвену звезду резултатом 18:10 (5:3, 4:3, 3:2, 6:2).

Најефикаснији у победничком тиму били су Душан Мандић и Ангелос Влахопулос са по четири гола, док су се код црвено-белих по два пута у листу стрелаца уписали Вељко Танкосић, Богдан Ðурђић и Стефан Пјешивац.

Истовремено, Раднички из Крагујевца савладао је екипу Шапца 17:5.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести