Ватерполисти Војводине поражени у Крагујевцу од Радничког

Ватерполисти Војводине изгубили су од Радничког у трећем колу Суперлиге.
Miloš Maksimović/F. Bakić
Фото: Ф. Бакић/ Милош Максимовић

Новосађани су против фаворита знали у неким моментима да заблистају. Добро су ушли у утакмицу, били бољи у трећој четвртини, али то је било далеко од довољног да би се изненадио ривал какав је Раднички.

Занимљива утакмица са доста голова виђена је на почетку. Како је Раднички постизао поготке, Војводина би одмах узвраћала. Тако је било до 3:3, а онда су домаћи играчи преузели иницијативу и „одлепили“ се од гостију. Како је одмицало време, тако је и предност Крагујевчана расла, па је прво полувреме завршено 10:4.

Иако је трећа четвртина била најслабија, са само три постигнута гола, припала је Војводини, која је колико толико успела да смањи разлику. Добро су Новосађани ушли и у последњу деоницу. Кренули су да постижу голове, али су домаћини узвратили и угасили сваку наду за изненађење.

С. Ру

РадничкиВојводина 14:9 (6:3, 4:1, 1:2, 3:3)

КРАГУЈЕВАЦ: Спортски центар Парк, играно без присуства гледалаца, судије: Миловић, Бељин, искључења: Раднички 10, Војводина 9.

РАДНИЧКИ: Добожанов, Рашовић 2, Станојевић 4, Јанковић 1, Тохољ 1, Круг, Танасијевић, Бранковић, Пљеванчић, Миличић 3, Лукић, Панић, Тодоровски, Радуловић 3.

ВОЈВОДИНА: Гавриловић, Марић, Максимовић 3, Митровић 1, Тинтор, Васин 2, Прекогачић, Радованлија 1, Трапара, Тркуља, Брешчански, Гусаров 2, Попадић, Биочанин.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести