Ватерполисти Воше против Ваљеваца иду на победу

НОВИ САД: Ватерполисти Војводине у трећем колу Суперлиге Србије данас играју са Валисом у Петници, а меч је на програму од 19.30 часова.
v
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Новосађани су у претходна два кола забележили реми са Наисом у Нишу и убедљив пораз од Црвене звезде код куће. И док су у првом колу, можда, и могли цео плен да донесу кући у дуелу с фаворизованим тимом Дејана Савића нису могли више.

Зато им сада предстоји веома важан дуел са Валисом, који се добро појачао пред почетак сезоне. Ваљевци имају исти учинак као и Новосађани, реми са Вуковима и пораз од Шапца, али су у бољој форми. Изабраницима Мирослава Бајина остаје да покушају да исправе уочене грешке из прве две утакмице и покушају да у Петници изборе што повољнији резултат.

– Ваљевци су одиграли солидно турнир у ЛЕН купу, имају добру екипу састављену од јуниорских репрезентативаца и искусних сениора. Знају да играју и у доброј су форми, што су и показали у прошлом колу против Шапца, када су и водили, али нису успели на крају и да победе. За разлику од њих ми нисмо добро почели, планирали смо да у прва два кола остваримо четири бода, а ми смо успели да узмемо само један. одиграли смо две слабе утакмице и време је да коначно против Валиса одиграмо добро и освојимо три бода – рекао је тренер Војводине Мирослав Бајин.

Г. Маленовић

Распоред

Данас:

Валис – Војводина (19.30)

НБГ Вукови – Шабац (21.15)

Црвена звезда – Партизан (19)

Сутра:

Наис – Нови Београд (20)

Субота:

Раднички – Пролетер (19)

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести