Ватерполисткиње Војводине и Звезде за трофеј Купа Србије

БЕОГРАД: Упоредо са одржавањем финалног турнира Купа Србије за ватерполисте одржаће се и завршница националног Купа у конкуренцији дама.
v
Фото: Tanjug (shutterstock.com/Zsolt Biczo, ilustracija)

За први трофеј у сезони бориће се ватеполисткиње Војводиуне и Црвена звезде.

Финални меч на базену Спортског центра „25. мај“ на програму је у недељу од 17 часова, а Новасађанке су последње две године освајале пехар.

Добро се познајемо са екипом Црвене звезде. Очекујем лепу спортску атмосферу и да влада спортски дух, рекла је на конференцији за медије у просторијама Ватерполо савеза Србије тренер Војводине Слађана Дрезгић и потом додала:

„Очекујем неизвестан дуел, не потцењујемо нашег противника и добро се припремамо. И даље смо жељни победа и доказивања и веома ме радује што се није изгубила глад за трофејима. Предстоји нам енергичан дуел, очекујем да ћемо бити дисциплинованије него на неким претходним утакмицама и да ћемо тријумфовати“.

Шеф стручног штаба црвено-белих Драгана Ивковић наглашава да је њена екипа у доброј форми и да ће се обе екипе показати у најбољем светлу:

"Сусретале смо се много пута до сада ове сезоне Војводина је у тим дуелима била доминантна. Сигурно је да оне имају улогу фаворита, а треба истаћи и да је искуство на њиховој страни. Ипак, све то ће бити мотив више мојим девојкама да пруже максимум. Наша екипа је млада и жељна доказавиња и надам се добром резултату", истакла је Ивковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести