ВК Војводина: Ресановић председник, Ћук директор

Криза у ватерполу клубу Војводина је завршена, у петак увече одржана је Скупштина, на којој је Драган Ресановић изабран за новог  председника  Управног одбора, а Марко Ћук постављен је на место генералног директора. 
Cuk Marko/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/ Марко Ћук нови генерални директор

Попуњен је и Управно одбор, Мити Катићу, Зорану Вучковићу и Илији Калаби придружили су се нови чланови, Ненад Босанчић, Милорад Пејић и  Будислав Петровић. 

Ресановић је на месту председника заменио Радована Дурутовића, док је Ћук преузео функцију од Коље Лазора, који је на Скупштини поднео оставку.

Скупштина клуб је усвојила све предлоге новоформиране радне групе за ванредна питања. До кризе је дошло пошто су најпре тренери Војводине најавили штрајк због неисплаћених плата, а потом и играчи пропустили један тренинг.

„Скупштина је била конструктивна и прошла је у мирној атмосфери, како и доликује клубу као што је Војводина. Великом већином гласова усвојени су предлози радне групе, као и план за такмичарску сезону која је пред нама. Скренута је пажња на понашање које је било мимо праксе нашег клуба, како се тако нешто не би поновило. Управа Војводине је увек расположена и отворена за сваку расправу и договор – истакао је Живко Цвјетићанин, председник Скупштине.

Сви играчи клуба присуствовали су Скупштини, што је показатељ обостране жеље да се дође до решења и потеза који ће побољшати стање у црвено–белом колективу.

„Током Скупштине сви смо били уједињени и водили смо се паролом „Војводина – изнад свега“ чиме смо још једном указали на то да нико није изнад клуба – поручио је Цвјетићанин.

К. Б.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести