Воша пала у финишу против Будве

Ватерполисти Војводине поражени су на свом базену на Клиси пошто је у трећем колу Регионалне А2 лиге од њих била боља Будва.
д
Фото: Дневник/Филип Бакић

После изједначене борбе током целог меча, одлучио је на крају један гол у последњој четвртини.

Пошто је прву четвртину добила са 2:0, одбрана Војводине попустила је у наставку. Шиман је донео Новосађанима предност од два гола (3:1), али су пројектил Даниловића и погодак иза леђа Ћетковића овај меч увели у узбудљиво надигравање (3:3). Голом Богдановића повели су гости први пут на мечу — 4:3, али нису успевали да повећају предност. Стизала их је Воша захваљујући расположеном Радуловићу и Васину. Овај први је на седам секунди до краја полувремена успео да затресе мрежу ривала и тако му није допустио да на одмор оде са голом предности, него је на семафору освануло 7:7.

Наставили су ватерполисти у истом стилу и у трећој деоници. Имала је Војводина 9:8, али је прецизан био Богдановић за изједначење пред последњих осам минута — 9:9. Лобов је брзо постигао погодак за вођство Будве од 10:9, а Новосађани нису успевали да нађу адекватно решење у нападу. Реаговао је тајм - аутом Билић на 1:18 до краја. Одбранили су се гости у последњем нападу, Ранђић је на пет секунди шутирао за изједначење, али је погодио стативу и бодови су завршили у рукама гостију.

ВојводинаБудва 9:10 (2:0, 5:7, 2:2, 0:1)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 150. Судије: Гавриловић (Загреб), Анђелић (Београд). Играч више: Војводина 10 (5), Будва 8 (1).

ВОЈВОДИНА: Филиповић (8 одбрана), Шиман 1, Арнуш, Маринковић 1, Тинтор, Васин 2, Абела, Ћатовић 1, Ранђић, Тубић, Петковић, Марић, Поповић, Радуловић 4.

БУДВА: Зубац, Драговић, Ћетковић 2, Митровић, Бргуљан, Стојчић 1, Лобов 1, Вукмировић, Богдановић 3, Даниловић 3, Ћетковић, Франета, Размадзе (5 одбрана), Кораћ.

К. Б.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести